Over ons

Wolbers Administraties is een klein en laagdrempelig kantoor, daarom kunnen wij snel en flexibel inspelen op alle vragen en wensen van onze klanten. U bent bij ons geen nummer, wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Of u nu een eigen onderneming hebt, zzp’er of particulier bent.

Wat kunt u verwachten?

Aandacht voor u en voor uw vragen, wij vinden het vanzelfsprekend om elke klant een op maat gesneden, deskundig en helder advies aan te bieden. Met onze gedegen kennis, ruime ervaring en praktische aanpak ontzorgen wij onze klanten en bedenken we voor elke specifieke situatie de beste oplossing. Natuurlijk kunt u rekenen op uitstekende dienstverlening en goede service tegen een aantrekkelijk tarief, voor onze klanten doen wij graag een stap extra!

Netwerk

Als de situatie daarom vraagt, werken wij samen met externe professionals of huren we hun expertise in. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere accountantsvragen, complexe fiscale problemen of vraagstukken over verzekeringen en pensioenen. Omdat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten verwijzen wij u graag door naar de juiste persoon.

Vraag nu een kenningsmakings gesprek aan:

Wordt u klant van Wolbers-administraties betaalt u niet voor dit gesprek